tisdag 4 oktober 2011

Lite om... mig

Bugar och bockar, Skridskoänkan har gett mig en award, vad trevligt. Hade heller inte en susning om vad det var, nu vet jag. Tacktack. 
Här är jag. Hej! På Öland i somras, men det passar ju in att skåla även på en tisdag. Skål! Här kommer mina svar: 

1. Varför jag började blogga?
Jag har funderat på att börja blogga i flera år men inte kommit till skott förrän nu i år. Min grundidé var att dokumentera mitt liv och vad vi i familjen gör, dels för oss själva att titta tillbaka på men även för syster och föräldrar på annan ort som kan ha lite koll på vår vardag.
 

Men när jag väl började blogga så ramlade jag kvickt in på att skriva mer om mina intressen och det där med att göra egna kollage, som jag själv gillar att läsa i tidningar, tycker jag är allra roligast. Leta rätt på inredning, prylar, kläder och ting som inspirerar mig.

2. Vilka bloggar jag följer.
De i min bloggrunda intill men jag trillar även in på olika bloggar hos Bloggfamiljen, YourLife och Mama. Att vara någons fru hittade jag till för något halvår sen och har skrattat mig ur soffan många gånger, hon är störtrolig. Heja Abbe håller jag koll på då och då. Cause of Death: Woman och Inte till salu känns viktiga att läsa.


3. Favoritfilm.
Standardsvaret har under de senaste 20 åren varit Dirty Dancing. Men sen kanske 15 år tillbaka så  stämmer det nog inte riktigt. Till saken hör att jag har så dåligt minne med både böcker och film. Lägger aldrig på minnet vad de heter, hur fantastiska de än var.


När jag är sjuk och ligger med 39,2 graders feber i soffan sätter jag på någon av dessa filmer: Mamma Mia, Notting Hill eller It's Complicated. Mysfilmer.


Men låt säga den senaste jag såg som fick mig att skratta gott, det var Bridesmaids.


4. Favoritfärg.
Grön. Min första tapet, min första cykel och nu mina Primeboots - sjukt gröna.


5. Favoritresemål.
Där det finns en stor pool.Jag skickar awarden vidare till Kitchenbloom, som har en skön blogg med sina fina fotografier och illustrationer och som med varm känsla skriver om sin vardag. Hej hej.

9 kommentarer:

 1. Skål på dig ! Tack vare dessa awarder får vi nu veta lite mer om varandra, kul!
  Nyfiken på dina boots, sjukt gröna låter spännande för en som också är svag för grönt.
  Bra val du gör genom att skicka vidare till Lina Kitchenbloom, hon är en fin och speciell bloggvän till mig!

  Hoppas du snart får orken tillbaka i vardagen och bloggen, saknar dig ska du veta.

  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Jag säger också skål på dig snygging!

  Mysfilmer rätt banala men åhh så mysigt en regnig dag, eller solig.

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Jättekul att läsa! Svarade också på dessa frågor förra veckan, flott att få en award liksom :)

  Skål!

  SvaraRadera
 4. Hej! Roligt att få hälsa på hos dig, jag fick ju awarden samtidigt av Skridskoänkan. Kul att läsa dina svar!

  Skål!
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Å vilka fina kommentarer, tack snälla. Fram med fler awards till er och många andra bloggerskor, jag vill veta mer! Har läst era svar på era bloggar nu och det är ju så intressant att läsa. Annixen vi verkar ha samma filmnamns-dyslexi, kul att läsa att vi är fler :-)

  Kram på er!

  SvaraRadera
 6. Men oh la la vilken skön blogg. Föll direkt. Hittade hit via Skridskoänkan och nu ska jag fortsätta skrolla nerår. Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 7. Hej Anna/Rackarungar! Jättekul att du hittat hit och att du gillar bloggen! Vad glad jag blir. :-) Nu ska jag kika in på din.
  Ha en härlig kväll!
  Katarina

  SvaraRadera
 8. Att vara... : ojojoj, tack ska du ha. Amen du rå, skitsnygg, till och med som höggravid. Jag var mer +30 kg anti fashion. :)
  /Katarina

  SvaraRadera