söndag 16 oktober 2011

Hemma på min gata

Jag går runt och fotar här hemma. Herregud så många fulfula ställen vi har.  Man kan gå runt och få fulchocker lite här och var. Som plastknoppar på en del garderober, rangliga nätkorgar inne i garderoberna, ett rum i källarplanet är helt i brunorange, till och med heltäckningsmattan! Jisses. Det är bio- och spelrummet. Där ska vi släppa en vit färgbomb och byta ut mattan till en ny fin heltäckningsmatta i någon härlig färg. Och sen kasta in ett gäng stora sittpuffar och kuddar.

Här har vi pianot som de tidigare ägarna lämnade kvar och som vi tacksamt tog emot. Nu klinkas det och hittas på nya melodier. Ovanpå ett hopkok av prylar, de små fina glaslådorna hittade jag på Two Shabby Chicks.

 
Den lilla toaletten går i  rosa och jag tycker det är helt ok, till och med gulligt. De små porslinsknopparna med blommor på får stanna tills vidare.


Del av vardagsrummet med öppna spisen som ska målas helvit. Tapet ska upp, tavlor ska upp, sen är vardagsrummet klart. Därefter kommer resterande rum. Håller som bäst på att leta tapet till vårt sovrum. Tips mottages gärna! Jag vill ha en bottenfärg som är ganska mörk. Vi har 3.10 i höjd med snedtak på övre plan så det lär nog bli ett litet projekt.

5 kommentarer:

 1. Wow vilket vardagsrum ni har! Vi har ingen öppenspis/kamin i vårt hus, men det står på listan av to do's, så snart så!

  Inga tapettips så här på rak arm, återkommer om jag kommer på något :)

  SvaraRadera
 2. Men det verkar ju vara ett finfint hus ni har. Kul med det rosa badrummet. Och fint fönster. Vardagsrummet med öppen spis... wow! Hoppas på fler bilder sen (brunorange eller ej).

  SvaraRadera
 3. Hej Annixen! Ja öppen spis eller kamin är ett stort plus, ljuset, värmen, lukten, spraket från brasan. Ha det fint på semestern!

  Hej Anna-Karin/Form my... jorå, huset har fin grund, stor potential. Fulchockerna kommer att bearbetas allteftersom. Fler bilder kommer. Måste nästan visa skräckrummet i brunorange innan vi gör om det.
  hej från Katarina

  SvaraRadera
 4. Fulchocker ska finnas i huset, men det du bjöd på var finchocker!

  SvaraRadera
 5. Hej Bara mitt lilla hem! Jo vissa fulchocker kan ha sin charm också. Jag vill inte ha tipptopp överallt hur konstigt det än låter. :)
  Grattis till en väldigt söt liten bebis.
  Katarina

  SvaraRadera