torsdag 6 oktober 2011

Snyggokläder

Jag kan tänka mig att klicka hem allt detta. Nu valde jag de två blusarna till vänster från HM. 


1) Urtjusig finblus från HM, 399 kr, som man kan rocka till med snyggobyxor från Sack´s, dessa funna på Factory Malmö, 1 599 kr.

2) Även denna skönhet till blus från HM, 299 kr och skinnbrallor från Lindex, 1 299 kr.

3) Kimono-blus från Kapp-Ahl, 399 kr. Vaxad ! byxa i vinröd/lila-aktig färg. Snygga! 299 kr från Lindex. Kan jag pressa ner rumpan i dem tro. Måste ge det ett försök.

8 kommentarer:

 1. Snyggt , romantik och lite tufft i samma förpackning!
  Tack för alla dina på hälsningar idag. Slog visst kommentar rekord tack vare dig!

  SvaraRadera
 2. Mycket snyggo! Även om har lite svårt för de där kimono-topparna sedan ALLA tjejer skulle ha sidenpjamas med kinamotiv om man skulle åka på läger. Annars kunde man lika gärna stanna hemma. Jag hade fyra stycken, för säkerhet skull!! Ursch!

  SvaraRadera
 3. Anna: Nämen, de missade jag helt, sidenpyjamas med kinamotiv. Kan det vara så att jag ligger lite före i tid, här har du en 72:a.
  Tänk så känsligt det var, jag hade en mintgrön Bagheera som var mitt livs viktigaste inköp, då på den tiden. Och Marc O´Polo-tröjan, kina-skorna, Takano-dräkten, haremsbyxor, niveaburken och hårsprayen.

  SvaraRadera
 4. Så roligt att läsa om svunna tiders snyggideal!
  Jag som är så gammal att jag föddes på 60-talet minns indian mokkasinerna , babooblusen som inköptes i en patchouli inpyrd lokak i gamla stan.
  Sen kunde man på den tiden blanda in en Busnelkavaj och lyle & scott tröja , ganska galen kombo tillsammans med indian mokkasiner!

  SvaraRadera
 5. Ingen Busnelkavaj för min del, men väl två Busnelväskor, en mörkblå och en röd. Och indianmockasinerna minns jag, med de fina pärlorna fram. Såna kan jag tänka mig idag!

  SvaraRadera
 6. Tack för tips på fina kläder! Nr 1 och 2 kan jag tänka mig att klicka hem :)

  Och ha ha alla klädminnen, hade också en mintgrön Bagheera! :OP

  SvaraRadera
 7. Nummer tre är en kombo som skulle passa mig som handen i handsken! Byxorna är ursnygga! Jag håller tummarna att min rumpa får plats ;)

  SvaraRadera