onsdag 5 oktober 2011

Jag hjärta magasin

Nya numret av Elle Interiör trycktes in i vår alldeles för smala brevlåda i idag. Den hade ett helt nytt papper på både omslag och inlaga och känslan var först sådär. Omslagspappret är numera matt och skulle behöva gå upp lite till i gram och inlagans papper kändes alldeles för tunn. Ingen genomskinlighet men även där skulle jag gå upp lite mer i gram. Det matta omslagspappret känns efter att ha vridit och tummat på det riktigt fint. Så skulle jag äga frågan och sitta på pengapåsen skulle jag öka pappersvikten för att få den rätta lite tyngre känslan.
Jag är petig, jag vet. Är just i begrepp att beställa nytt papper till den tidning jag layoutar och står och funderar mellan ett matt eller superglättigt papper. Måste fundera lite till på vad känslan med de två olika förmedlar.


I fredags köpte jag dessa två och har inte hunnit läsa dem än! Ikväll blir det tidig kväll i sängs med dessa tre. Man kan ha det sämre.Och vilken färg det blev i matrummet? Ljust & fräscht? Nej. Svart. :-) 
Very very snyggt, allt kommer till sin rätt med mörkare bakgrund tycker jag. Kan visa bättre bilder längre fram.

4 kommentarer:

 1. Jag älskar åxå magasin, speciellt inredningsmagasin är min STORA last! Vilken fin blogg du har!!

  SvaraRadera
 2. Svart blev ju jättefint!

  Och vad synd med kostnaderna på ordern, då får säkert min tilltänkta order också dubbla priset. Hm, jag som hittat så mycket fint :)

  SvaraRadera
 3. Matt är lyxigt om det är tjockt papper. Måste klämma på nya Elle.

  SvaraRadera
 4. Baramittlillahem: Hej! Vad kul att du tittar in här och att du tyckte bloggen var fin. Tack. :)

  annixen: ja usch vad dyrt det blev. Såg du de där fina glasväxthusen, och glaslådor man kunde sätta upp på väggen. Vill ha ju. Får leta in Swiiden helt enkelt.

  Att vara någons fru: ja kläm på du, lite för sladdrig men huvudsaken är att innehållet fortfarande är smarrigt. :)

  hej från Katarina

  SvaraRadera