torsdag 27 oktober 2011

Hur mycket bättre?

Så mycket bättre börjar igen på lördag. Men kan det verkligen bli så mycket bättre? Efter den fantastiska säsongen förra året då i alla fall vi här hemma innan programmet började sändas ojjade oss lite ”Men September, hur bra är det, som bara sjunger engelska poplåtar och hur många låtar har hon egentligen”. Sen stal hon hela showen och klev rakt in i allas hjärtan. Vilken röst, vilken böna, vilken stjärna!

Nu sitter jag här igen och mumlar, men bara liiite, för mig själv. E-Type och Timbuktu, not my cup of tea, men jag hoppas att jag kommer att få den där kärlekspuffen och bli deras största fan. Vi får väl se.

Ska bli så spännande att kanske få se Mikael Wiehe sjunga E-Types "RussianLullaby".
Bild från September

4 kommentarer:

 1. HA HA, precis så tänkte jag med. Fast mer vem f_n är September....en discolåt...vad är det att komma med.

  Det fick man ju snabbt äta upp.
  Jag blev kär i både henne och Petter. Helt otippat.

  Trailern till "Så mycket bättre" fick mig att le den här gången. Jag ser verkligen fram till i morgon. Klockan 20.00 sharp sitter jag där och pyser i soffan.

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Efter premiären så känns det som att det nog kan bli bra. Om det blir bättre än förra omgången återstår att se. Tycker personligen att Lena Ph var blekast. Kunde hon inte ha gjort något mer och eget av Sensuella Isabella? Fast Tomas verkade ju nöjd :-)

  Kul att se hur star struck självaste E-type var av Tomas Ledin!

  SvaraRadera
 3. Men ja!! Det här året kommer tjejerna (också) att dominera. Laleh och Eva Dahlgren - de kommer med all sannolikhet att leverera.

  Jag kommer garanterat titta, hur känner du efter lördagens premiär?

  SvaraRadera
 4. Hej på er! Dålig uppdatering här, mycket nu.
  Jo men det verkade riktigt lovande i lördags. Håller med dig Lotta om att Lena var den blekaste i skaran. Men som Tomas Ledin sade direkt efter hennes framträdande att hon är en av Sveriges främsta scenartister.

  Hon kan ju vara fantastisk på scen och uppträda men kanske inte är den bästa sångerskan. Ska bli kul att se vad som händer på lördag då det är Evas tur. Har sett gänget utklädda till kaniner i trailern, ytterst lovande. :-)
  kram Katarina

  SvaraRadera