tisdag 1 november 2011

Skön start på veckan


Jag tog mina gröna Prime och tog långlunch på Hötorget igår. Och varför gör jag inte det oftare när det är så härligt att sniffa på kantarellerna, titta på alla blommor och grönsaker? Helt omöjligt att gå därifrån tomhänt. Kollegan och jag åt en härlig fisksoppa i Hötorgshallen och hann till och med ta en fika inne på PUB innan vi rattade tillbaka till jobbet. Bra start på veckan.

Annars är det mycket nu, två stora projekt på jobbet som jag ska starta upp och genomföra innan jul. Båda är två drömprojekt och självklart sammanfaller dem, varför är det alltid så? Så nu kommer jag jobba en del för att få ihop det.

Helgen spenderades hemma hos syster och hennes familj och på söndagskvällen lämnade vi barnen hos mina föräldrar där de är nu. Saknar dem så, samtidigt som det är väldigt skönt att slippa hämtningen den här veckan. Idag hade de snickrat ihop egna lådor med kodlås (!) i morfars snickarbod. Känns ju high tech.

 

4 kommentarer:

 1. Åh,äntligen en glimt av de gröna stövlarna!
  Härligt att få unna sig en långlunch mitt i smeten.

  -Hej tjejen! extra billigt bara för sig , halva priset! . Hoppas du fick något fint med dig hem.

  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Försöker du sätta all-time-high i kommentarsfältet? hehe...

  Jo jag föll för "bästa priset bara för dig". Stora stora orkidéer, vita, tre stänglar, 80 kr styck.
  Nu vankas blåbärsyoghurt. Bättre än nattmacka.
  kram Katarina

  SvaraRadera
 3. Jag vill också jobba i sta'n och ta långlunch. Fast det skulle nog gå hårt åt plånboken i längden :-)

  Det märks verkligen att det är höstlovsvecka. Mindre trafik och kollegor som har barn med sig till jobbet. Måste vara perfekt att dina barn kan tillbringa härliga dagar med morföräldrar - särskilt när det är mycket jobb och svårt att vara ledig med barnen. Även om du saknar dem förstås...

  Kram & trevlig kväll!

  SvaraRadera