söndag 6 november 2011

Ordningen återställd

Nu är barnen äntligen hemma igen. Ordningen återställd till normalläge. Så skönt. Jag har svårt att vara från dem, även om jag vet att de har det bra hos mor- och farföräldrarna så är saknaden enorm. Vi har putsat och fejat här hemma hela helgen och IKEA fick sig ett besök. Är det bara jag som blir stressad av att vara där? Jag har tidigare tyckt om det men de senaste gångerna vill jag bara ut. Tycker det är jättejobbigt att slussas längs gångarna tillsammans med hundratalet andra människor och när man väl hittat det man vill så är det milslånga köer innan man kommer ut. Nästa gång åker jag dit 19.30 en fredag, säkert inte en kotte där då. In. Hitta grejerna. Betala. Ut.

Jag har tidigare pratat om ett av mina favoritställen i Sverige. Viken. Titta vilket charmigt litet hus som nu är till salu. Lite för litet kanske för en barnfamilj, men ack så sött! Och with a view.


4 kommentarer:

 1. Det borde vara förbjudet med så fint hemma! Det där köket.... Oj, oj. Helt i min smak. Anytime.

  Du tänker helt rätt med IKEA, jag är aldrig där på helgerna, det ger mig panik. Alltid sent på vardagskvällar eller det ultimata som du redan räknat ut, någon halvtimme innan stängning på fredagar. Då är det så gott som folktomt.

  Ha en fin vecka, lycka till med projekten på jobbet.

  SvaraRadera
 2. Förstår precis, fantastiskt att få ha lite egentid och dom har det bra men såå mysigt att få hem dom, ljudnivån går upp med typ 100 decibel när tre fina kliver innanför dörren : ) Nä, IKEA med massa människor överallt är klart krävande,
  Malin

  SvaraRadera
 3. Jag börjar också känna samma känsla på IKEA, kan det bero på att man börjar blir äldre ;) ? Har dock inte vågat nämna det för maken för då blir det stopp på besöken dit.

  Är sugen på ett besök inom kort för lite uppdatering av jul...

  SvaraRadera
 4. Hej Lotta! Nej helgbesök på IKEA, no more.
  Nu ska jag INTE gå in på din blogg för jag är hungrig, får ta det besöket imorrn. ;)

  Hej Malin! Ja skönt med egentid men jag har en släng av katastrof-tänk i mig så så mycket avslappning blir det riktigt aldrig. Antar att terapi är en bra lösning på problemet. hehe...

  Hej Annixen! Välkommen hem. Ja jag misstänker att det är ett ålderstecken. Handla på stormarknader av alla slag, snabbt in, snabbt ut. Men att gå på stan och shoppa kläder och annat smått&gott får gärna ta måånga timmar. :)
  Katarina

  SvaraRadera