onsdag 9 november 2011

FLYTTA?

Hit? Nja jag vet inte. Ett funkishus, som känns lite... litet. Stora fönsterpartier ut mot vattnet, tänk vad jobbigt att tvätta dem. Ljust och fräscht, inte för min del, nej tack. Runt skafferi. Varför då? En öppen spis i köket, känns inte det som kaka på kaka, och blir det inte alldeles för varmt? Usch usch usch. Marmorgolv i hallen, burr så kallt om tassarna och hur snyggt är det egentligen? Nej, det här huset var inte alls i min smak. Överhuvudtaget.

Huset - to die for. Om sanningen ska fram. I Den Vita Staden. In. My. Dreams.

Viskar: Ibland åker jag in i den vita staden och glider sakta runt längs gatorna som värsta inbrottstjuven. Sitter som en uggla i bilen och vrider nacken ur led för att se hur vissa har ordnat i sina trädgårdar eller vilka lampor de har i sina fönster. En fönstertittare, det är vad jag är. Om nu sanningen ska fram. 

 

5 kommentarer:

 1. Nej, usch vad tråkigt och vanligt det såg ut. Med synligt tegel i köket, hur gör man rent det? Och det där trägolvet på altanen, vilket underhåll det måste kräva. Jag skulle få ont i ögonen av allt ljus, det skulle bli dyrt med persienner :-)

  Och så'na där prime boots vill jag absolut inte ha. Eller?

  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 2. Precis så känner jag med! Jag vill inte ha nåt. Alls. Speciellt såna här funkishus med sjöutsikt. Där går gränsen.
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Thi hi, du är rolig! Vi har kompisar som har ett hus där, inte alls i samma klass som det här objektet, men ack vad fina de är de där husen!

  SvaraRadera
 4. Hej Annixen! :) Ja visst är det fint där. Om man gillar funkis-stilen så är det en perfekt plats att smygåka runt i.
  Katarina

  SvaraRadera
 5. Ha ha, nä jag förstår att du inte alls är intresserad...Visst är det fantastiskt snyggt, jag älskar funkis!!

  SvaraRadera