torsdag 29 september 2011

Hösten är här

Men idag kändes det ju mer som sommar. 21 grader hade vi när vi stod på fotbollsträningen klockan 17. Och det ska hålla i sig i några dagar. Härligt.

Ett litet höstkollage. Jeans från Lindex, 399 kr. Snygga jodhpurs från hästbutiken Horze, 1 190 kr. (Tips till Skridskoänkan! Här kan du hitta skor med större storlekar om du gillar ridkänsla på dojjorna.) I samma affär kan man hitta schyssta jackor för höstpromenaden till ett bra pris, 549 kr. Finfin väska från Åhléns 399 kr. Slutligen en snygg jacka från VILA, denna hittade jag på KiiShop, 1 300 kr. Finns även i svart och brunt.

3 kommentarer:

 1. Fint collage, hur gör man sånt egentligen? Picasacollagen blir konstiga och fuula. Jeansen måste jag kika på, väskförbud här just nu tyvärr...
  Malin

  SvaraRadera
 2. Jag gör dem i Photoshop där man enkelt kan ta bort vit bakgrund för att få objekten lite överlappande. Så jobbar man i olika lager så man kan lägga text över ett objekt.
  Väskförbud låter svårt. Lycka till :)
  katarina

  SvaraRadera
 3. Höst collage precis i min smak. Tack för sko tips.
  För att få en chans att lära mig något om hur man photoshoppar , måste jag tyvärr vänta till pension. Det kryllar ju av barn här hemma som ockuperar datorerna.
  Gud, jag känner mig som en fjortismamma, sur över inte jag också får obegränsad tid till oviktigheter. Tänk att bara få sitta där på sitt rum ,när någon knackar på dörren och säger att -Nu är det mat.

  God morgon kram från en lite vara vuxentrött Carina

  SvaraRadera