lördag 3 september 2011

Fint från Åhléns

Man kan hitta fina prylar på Åhléns utan att behöva göra så jättestora hål i plånboken. Här kan man passa på att köpa på sig kanske fem tofsar istället för bara en ruskigt dyr tofs i någon finbutik. Bra det.
Här vit sidenlykta 299 kr. Jag har inte en enda tassel i huset, kanske det är dags för det. Dessa kostar 79 kr styck. En kudde bara för att påminna sig själv liksom... 199 kr. Blommig kudde 249 kr. Lampa med grön textilsladd, finns även i rött, 159 kr.
De här fina skålarna kan man använda som godisskål eller varför inte köpa ett helt gäng och ha efterrätten i... eller kanske förrätten. Så får man lägga det lilla locket intill när man ska börja äta.  Finns även i klarglas, 89 kr styck. Billigare alternativ till Marimekkoskålarna som jag sett endel har som efterrättsskålar.

7 kommentarer:

 1. Gillar kudden och budskapet! Och snart köps det nog in en textilsladd hem till oss :)

  SvaraRadera
 2. Hej! :)
  Ja sammalika, kanske sätta två-tre på rad med en lite snyggare glödlampa.
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Åhléns är toppen ! Tänker på dig som kämpar med allt det trista just nu. När går lasset? Kommer ni bo in er , eller har du redan en färdig plan?

  Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Flyttlasset går nu på fredag. Flyttfirma anlitad som även tar flyttstädning här. Vår plan från början var att bo kvar en månad här och renovera köket på det nya stället. Men så fick vi höra om personen som köpt vårt radhus, lite tråkiga omständigheter och den personen ville flytta omgående. Så då planerade vi om. Kändes bättre att underlätta för den personen, renovera kök och ditten datten kan vi göra allteftersom. Så vi boar in oss på plats och funderar ut de bästa lösningarna. Vissa planer finns för vissa rum, men sånt brukar ändras när man väl är på plats.
  En tapet är dock redan köpt, till vardagsrummet. Du får se sen. :)
  kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Åh en tapet-cliffhanger ,härligt med såna! Jag fick aldrig till en beställning före sista augusti på Frank tapeter .Det känns lite dumt att köpa bara för att man inte vet vart dom ska sitta . Vårklockorna skulle sitta fint i min imagine -dröm glasveranda .

  Visst omkullkastas vissa planer när man är på plats , lite av tjusningen också .Skönt att ni slipper städning ,aldrig känns en städning så omotiverad som då när man mentalt lämnat sitt hem.

  Kram Carina

  SvaraRadera
 6. Den kudden var ju en sådan skön rip-off av ett annars lite dyrare märke. Kul present att ge bort. Men först vill nog ja ha den presenten ;-)

  SvaraRadera
 7. Jag gillar Åhlens. Den svart vita kudden kan få bli min :-)

  Ha en fin lördag

  SvaraRadera