torsdag 9 juni 2011

Snart tomt i kalendern

Nästan varje kväll och helg har varit inbokad sen mitten av maj. Igår tog barnens bonuskusin studenten och vi var på mottagning ute på Drottningholm och gratulerade fina Louise. Men hon är ju 12! Väl? Just nu känns det som att allt rusar fram. Helt plötsligt är jag faktiskt inte småbarnsmamma längre. Bara sådär. Fort har det gått. 

Idag var det tack-för-tre-fantastiska-år-firande på sonens dagis. Usch. Har en klump i magen. Att lämna dagistiden och de underbara förskollärarna som är så kreativa, pedagogiska, alltid lika trevliga och glada. Sonen sa häromdagen ”Jag kommer sakna mitt älskade dagis”. Det har inte varit EN enda morgon han inte velat gå till dagis. Han har verkligen älskat att vara där.
Imorgon fredag är det skolavslutning för dottern och sen tillbaka till dagis på eftermiddagen för årets sommarfest. 

Sen har vi haft visningar, städat, stökat till, städat, stökat till och sen sålt vårt mysiga radhus. Vi har även varit inne i vårt nya radhus och planerat lite mer. De som bor där nu kommer att lämna ett piano, ett stort trumset och en orgel. Vi kommer antagligen bilda en orkester om några år. Typ såhär: 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar