söndag 26 juni 2011

Snart i produktion...

...eller inte. I förra veckan hade vi en heldagskonferens på Blå Blom i Gustavsberg. Efter lunchen fick vi prova på porslinsmålning. Jag valde en mugg utan öra. Och jisses vad det var svårt! Fick inte till det alls, blommorna ser ut som svarta blaffor och när jag skulle göra en svart rand på insidan började det rinna ner i muggen. Då var det bara att fortsätta på det spåret. Sådär va. Det var inte riktigt min melodi, men det var kul. Ska definitivt ta med barnen och låta dem göra egna muggar någon dag under sommaren.

2 kommentarer:

  1. Ha Ha , känner väl igen mig ! För en massa år sedan fick jag för mig att jag skulle göra egendesignade koppar och fat i julklapp till min mamma och pappa.
    Det var hur svårt och pilligt som helst. Jag satt där med en skock barn som knuffades och skrek ,påhejade av sina föräldrar . Själv hade jag ingen support och var bara irriterad över alla stökiga ungar , jag som trodde att jag skulle var sååå proffsig på detta med design ....långnäsa säger jag bara . Kopparna och faten finns kvar och är idag ganska kära minnen.

    SvaraRadera
  2. :-) haha..så du har gjort detsamma, helklurigt var det ju. Trodde också jag skulle briljera bland kollegorna med ja, långnäsan var, lång.
    /Katarina

    SvaraRadera