söndag 12 juni 2011

Lite smått...

Ja, jag och mina kollage. Tycker det är kul att leta upp produkter och lägga ihop dem såhär. Här kommer så ett till med sommarfeeling:
 
1. Korg i zink från Stockhome, 295 kr. 2. Stråhatt från Granit, 79 kr. 3. Bålskål från Granit, 49 riksdaler. 4. Spela patiens med stil, kortlek från Svensk Tenn, 195 kr. 5. Såå fin sommarväska att stoppa ner bikinin och en handduk, Svenskt Tenn, 1 500 kr. 6. Termos till utflykten, denna från Stelton, champagnefärgad, 579 kr. 7. Randig plastmatta under bordet på altanen, Rusta, 349 kr, 70x300 cm. 8. Picknickpläd i fleece med undersida i plast, Stockhome, 98 kr. 9. Luftmadrass i vävtyg som man hade på 70-talet. Mycket skönare att ligga på än de i plast, Rusta, 149 kr.

2 kommentarer:

  1. Men kära nån Katarina så mycket fint! Jag har hatten men tar gärna resten också. Du är så himla duktig att vaska fram guld. Kan jag inte få komma hem till dig och lära mig hur man gör sådana där fina kollage ? kan ju inget alls !

    Kram Carina

    SvaraRadera
  2. Ville bara också säga att Elsa Billgren är en favorit . När jag ser och läser om henne så kan jag för en kort stund också önska att jag var ung . Varför såg man inte ut så där på 80-talet!? Hade jag en dotter skulle jag mycket hellre vilja att hon var som Elsa i stilen, än alla andra blondin bellor eller vad de nu heter!

    SvaraRadera