måndag 16 april 2012

SOMMARDRÖM

Vilken sommardröm ute i skärgården. Till ett otroligt bra pris för så mycket av allt. Bara att flytta in till sommarlovet (kanske?) och har massvis med potential  att bli världens charmigaste sommarpärla. Önskar att jag hade möjlighet.

Bilder: Sjönära

8 kommentarer:

 1. Drömma kostar ingenting. Men hur kan det vara så prisvärt ? Hus i skärgården brukar kunna dra iväg .

  Härlig historia du bjöd på när du var på bröllop! Kanske krymper mina fötter om jag försöker gå ner 32 kg !
  Nu tycker jag att jag stått stadigt på jorden länge nog!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag vet inte, har letat efter om det är ett arrende, men icke. Priset lär nog gå upp.
   Jo bröllopet, dessvärre finns det bildbevis. En lila val nedklämd i ett par lila pumps. ujujuj :)

   Radera
 2. Hmmm... bara ordet sommarlov låter hur härligt som helst. Och nu slog det mig. I år har jag ju sommarlov. PÅ riktigt. Men försäkringskassans ersättning gör det föga möjligt att spara ihop till ett landställe.. :(
  Tur att vi har en lite koja hos svärmor och svärfar där jag får pynta och fega hur mycket jag vill. Ingen bebis på utsatt datum alltså.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vad härligt för dig och er, ett riktigt långt sommarlov. :) En dag plus, herregud så spännande! Lycka till med allt, jättekram till dig!

   Radera
 3. Åhhh, vart hittade du dessa underbara pärlor! Vill dra dit så snart det blir sol och några fler plusgrader! Fantastiskt!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt älskade hemnet.se. Ibland är jag där i timtal, går Sverige runt trots att jag inget ska köpa. Men kul är det. :)

   Visst var det underbart!

   Radera
 4. Ungefär så där har vi det på landet... Not! Fast lite grand i alla fall. Men vad är väl egen brygga och stor tomt. Jobbigt att ta hand om med gräsklippning och sånt. Och jag är inte ett dugg ironisk :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men du HAR ett lantställe till skillnad från mig. Ditt ställe verkar ju vara en så fantastisk pärla. Inte ett dugg avis, inte inte inte alls... :)

   Radera