fredag 20 april 2012

FÖRSTÅR INTE

De allra flesta har på sina bloggar de här kodorden man ska fylla i "för att bevisa att du inte är en robot". Vaffovaffodårå? Jag tycker de är så knepiga att fylla i. Gör de någon nytta, vad i så fall? Jag har utan och det ramlar inte in spam-kommentarer från Paraguay direkt. Vad är de då till för?

7 kommentarer:

 1. Det är ett sabla otyg bara. Jag tog bort ordkontrollen för länge se'n och är inte drabbad av några robotar, virus eller spam. Fler och fler gör den goda gärningen och tar bort det. Ibland struntar jag faktiskt i att kommentera för att det är så infernaliskt irriterande att behöva kisa och lista ut vad det står. Och jag har inga problem med synen så det är inte det som är problemet. Jag håller med mig, förstår inte heller...

  Kram och trevlig fredag till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja himla klurigt kan det vara att se vad som står.
   Skön helg i stugan!
   Kram Kat.

   Radera
 2. Jag har haft både utan och med, ibland får jag spam som sjutton från tvivelaktiga sidor.. Men håller med - så jobbigt att skriva bokstäver jag knappt ser. Kanske är jag en robot?
  Kram och trrreeeevlig helg! Frida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha, så det kan vara så alltså. Nå, jag fortsätter utan tills problem uppstår. :)
   Kram & trevlig helg!
   Katarina

   Radera
 3. Jag har klagat på dessa förut och vissa vill ha dem kvar. Jag får aldrig spam. Jo nu ljög jag. 1 fick jag för väldigt längesedan. Det raderade jag. Svårare än så var det inte.

  SvaraRadera
 4. Jag får också "krupp" på dom där captcha-koderna!

  SvaraRadera
 5. Jag skulle förövrigt, för att ordmärka lite, tycka det var skitcoolt om en ROBOT spammade min blogg. Undrar vilken sorts dator den skulle ha? Vore ju stenhårt!

  Och, om nån spambot nånstans får tag på ens adress, då jävlar i mig spammas det. Får flera spamkommentarer per dag på en blogg jag har, och jag tackar bara för spamfiltret blogger har, som släpper igenom en promille av dom.

  SvaraRadera