söndag 8 april 2012

SKÖN PÅSK

Vilken skön dag vi har haft. Vi gick hemifrån vid 12 till vår närmaste skog och kom hem vid 17-snåret. Härligt. I år är vi hemma under påsken. Vanligtvis brukar det bli Öland eller Eskilstuna men i år skulle vi stanna hemma och bygga altan. Av altanbygget blev det intet. Vi hade hoppats på mer värme och att kunna gräva lite mer än en decimeter ned. Vi får ta det här framöver under helger istället, funkar det med. Lite bilder från påsken, längst ned till höger, det kanske inte syns, men det snöstormade i tio minuter under gårdagen, ett äkta påskväder.
 Skön påsk out there, hoppas att ni har det fint. 

3 kommentarer:

 1. Blev ni fast i skogen så länge ! Härlig känsla sen att komma hem - man känner sig så hurtig och sund! Jag orkade inte gå ner och köpa godis men lyckades ändå vaska fram lite valnötsglass, som intogs i soffan till filmen Papillion -herregud vilka vidrigheter som somliga får utstå!

  Så roligt också att få se en glimt av ditt kök.
  Orginal luckor? Påminner om mina föräldrars köksluckor innan mamma drabbades av den vita febern ...på allt.
  Köket ser riktigt snyggt och personligt ut med sina små utsvävningar.

  Förhoppningsvis kommer våren och värmen åter och då blir det väl nya tag med altanbygget.

  Kram så länge !

  (Till och med diskar gör du med stil anar mina korpögon!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Carina! Skön att du kunde stilla sötsuget något.
   Jo luckorna är original, de vi först hade tänkt kasta ut, men blev alldeles förälskade i när vi flyttat in. Tycker de är så otroligt vackra. Sen kan man ju drömma om sånadärna moderna skåp och lådor som man kan slå igen hur hårt som helst och de saktar in av sig själva, sådana nymodigheter finns inte i detta kök. Det kräver sin kvinna att stänga alla luckor och lådor. (För mannen i huset har en tendens att glömma bort att stänga allt han öppnar).
   Skön annandag till dig.

   Radera
 2. Ja jättefint kök!! Min faster hade liknande i sitt kök, jsg älskade det. Nu är det nya ägare av hennes hus och vita febern har slagit till, har jag hört ryktas...
  Vädret lämnade en hel del att önska denna påsk, men det gav utrymme till kravlöst hemmamys, inte helt fel det heller. Ha en fortsatt skön helg!

  SvaraRadera