torsdag 19 april 2012

LUKTA PÅ VÅREN

Man vet att man är sjuk när man får blommor hemskickade från kollegorna. De är så gulliga. Har legat nedbäddad med först flunsan, fick sedan en halv dag på benen igen innan bihåle- och öroninflammationen kickade in. Go all in, kallar jag det. Ska det va, så ska det va. Men nu är jag redo att lukta på våren, ruska av mig sjukan och kunna tänka klara tankar igen.
Imorgon fredag hoppas jag på den friskaste dagen på länge och i så fall ska jag fira, kanske med ett träd. :)

6 kommentarer:

 1. Hoppas att du får njuta av den friskaste dagen på hemmaplan. Ge inte bort ditt friska ja för tidigt.Passa på att njuta i nån trevlig handelsträdgård med gott fika el god mat vettja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja peppar peppar, vaknade med bara 37,5, lägsta hittills på två veckor så det bådar gott. Nu kom ju snön också. Jippi. Happy friday.

   Radera
 2. Vilka snälla kollegor du har! Jag är lite nyfiken på ditt arbete, skulle du kunna skriva ett inlägg om vad det innebär att arbeta som grafisk formgivare? Vad är skilnaden mellan det och grafisk designer? Vore jättekul att få reda på! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan jag absolut göra. Det är ingen skillnad på grafisk formgivare och grafisk designer, så vitt jag vet. Vi i Sverige säger det förstnämnda och utomlands blir det Graphic Designer. Härlig dag till dig! :)

   Radera
 3. Stackare! Krya på dig, och det illa kvickt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket bättre nu. Nu håller jag tummarna att jag kan få ha en frisk helg och börja jobba igen. Hoppas att du mår bra. Kram!

   Radera