lördag 14 april 2012

EN DRINK WITH A VIEW

Ikväll tar vi fördrinken på denna brygga. Min vän Anna med sambo bor i Nacka Strand och bjuder in till 40-årsmiddag. Ska bli jättekul att se hennes min när hon öppnar vår present. Närmaste vännerna har gått ihop och köpt något fint. Vi är fortfarande krassliga dock, jag och D. Vi har varit hemma sedan i tisdags. Flunsan troligtvis. 39,6 i tre dagar under veckan och nu har vi hemsk hosta kvar men ska inte smitta. Vi vill ju inte missa det här.

Här utanför är det kanske fem cm snö på backen. Nej nu vill vi ju ha värme. Bort bort bort med den här snön nu!

7 kommentarer:

 1. Snö här med. Så JÄ___LA trött på det!!

  Ni får väl ta lite starkare drycker än vin för att få bort bacillerna, hi hi.

  Du frågade vad jag äter istället för pasta. Mycket sallad, broccoli, blomkålsmos (som är godare än vad det låter) eller coleslaw.
  Mina middagar består oftast av kyckling, färsbiffar, laxfilé. Fet gräddsås till och något av det ovan. Sen den riktiga grädden kom in i min matlagning smakar allt så mycket bättre. Läste att fuskgrädden som finns lite överallt. Den som det står 37% fet på. Innehåller annat skit istället som gör att vissa får ont i magen. NÄ riktig grädde utan tillsatser (arlas) ska det vara. Då behöver man inte så mycket.

  Jag trodde inte jag skulle vara så mätt som jag är. Men det är jag. Jag älskar bröd och pasta och potatis. Det är ju det jag har ätit mest av. Men det går nu utan det för att jag är så jäkla målmedveten och jag vill se var detta för mig. Jag har inte ont i magen längre och det är så skönt. Sen vill jag se om jag tappar kilon på det här. Jag är lite skeptisk på det fortfarande.

  OJ det här blev långt. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för mer info. Jag tycker det fungerar några dagar med att ersätta pasta/ris/potatis med olika sallader, sen ger jag upp. Men att göra såna saker som blomkålsmos, det måste jag testa, låter hur gott som helst.
   Vi köper mest 15%-ig grädde. Ska köpa äkta vara nu så kan man ju blanda ut med vatten om det nu skulle behövas.

   Radera
 2. Nämen, ni oxå!!! Vad är det för vidriga baciller som florerar? Mamma, pappa, brorsan och jag har sedan påsk varit likadana. Inte ett spår märks hos M så det slår verkligen olika.

  Miljön för 40-årsparty ser helt fantastisk ut. Klart ni inte vill missa det! Ha de så himla kul och krya på er!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snyft! Jo vi missade festen. Jag mådde allt sämre under dagen, febern bara steg, igen! Men så fick jag i mig lite juice, blev piggare och vi tog beslutet vid 17-tiden att nu kör vi, vi går! Sen när jag står och stryker kläder börjar det snurra i huvudet och jag kan knappt ta ett steg.
   Vi kämpade till och med ända fram till att sätta på oss, sminkade mig, sen tog det stopp. Var på vippen att svimma. Så det blev en tråkig hemmakväll. :(
   Vet inte ens om jag kan gå imorrn, segdragen historia detta.
   Hur mår du nu?
   Hoppas du kryar dig! :)

   Radera
 3. Oh, det blir nog en fantastisk afton. Nu skiner ju solen också. Så jag hoppas ni känner er piggare. Ha bästa kvällen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bidde inget av. Usch så trist. Vi gav allt för att komma iväg, men det bara gick inte.
   Skön söndag till dig.

   Radera
 4. Åh vilken härlig blogg! Hit hittade via a piece of happiness fina blogglista! Kul! Happy Tuesday! towe.

  SvaraRadera