måndag 5 mars 2012

MÅNDAG HEMMAVID

Allt färre inlägg härifrån. Det är en del som ligger bakom detta, sen snart ett år tillbaka åker jag berg-och-dalbana med ämnesomsättningsproblem. Jag har ännu inte hittat rätt nivå på levaxinet vilket innebär att jag är på topp ena dagen, den andra dagen befinner jag mig i bottenskvalpet. Sen har jag haft en period av tråkigheter på mitt jobb, som nu andra ska få ta tag i tack och lov. 

Inspiration till inlägg finns till min lilla blogg men att hitta orken att göra dem, är det si och så med. Så ni vet att jag inte bara har stängt ner. Jag skriver under dagarna när tid och ork finns. 

Idag är jag hemma med en sjuk liten son som hostar och snorar. Och nu vill han ha mat också. Får hoppas att det finns någon mamma scan finns i frysen.

4 kommentarer:

 1. Fy vad tråkigt och jobbigt. Känner ju till problematiken med ämnesomsättning och dosering. Hoppas verkligen att du får ordning på det!

  Inte kul när annat slukar energi heller men förhoppningsvis kan du lämna jobbtråkigheterna bakom dig nu...

  Känn ingen press för allt i världen att du måste vara aktiv här. Jag är i alla fall glad att höra av dig med ett litet livstecken då och då tills inspiration, tid och ork räcker till.

  Sköt om dig. På riktigt!

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. KRAM Lotta! Tack för fina ord, det är lätt att deppa ihop när det går så lång tid och det inte blir så mycket bättre. Har en kollega som också har samma problem, men hon fann sin dos direkt och verkar må prima. Jag verkar vara av den känsliga sorten, som typ behöver 2,25 tabletter på måndagen, 2,75 på tisdagen.. du fattar, sådär på pricken rätt.
  Nu ska jag ta mamma Scan i handen och se vad vi kan knåpa ihop.
  kramkram k

  SvaraRadera
 3. Men vad jobbigt för dig! Hoppas verkligen att en bra lösning "dyker upp". Mamma Scan är bra att ha till hands!
  Stor kram och hoppas det blev en ganska mysig dag med sonen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej MissParker, ja jag hoppas att jag landar i rätt dosering snart. Jo sonen har suttit i sin one-piece framför Rio, Bolt och Min granne Totoro. Mysdag i soffan. :)

   Radera