lördag 31 mars 2012

PLATTAN I BOTTEN

Presenten som både jag och min pappa fick på våra födelsedagar var två timmars folkrace! Wow. Jag har småpratat om det för länge sen, hur kul det skulle vara att få gasa på rejält, puckla på andra bilar utan pappersexercis (och blåljus). Pappa som ofta går och tittar på folkrace i skogarna kring Eskilstuna, blev liksom jag jätteglad. Det blev även syrran, svåger Roger och min mamma. Sex lugna personer som med all säkerhet kommer få horn i pannan och kommer kämpa om första platsen. Be afraid, säger jag till mina kära, be very afraid. :)


Stockholm Action Center i Huddinge. Det är där det händer.

8 kommentarer:

 1. Ganska otippat. Hade aldrig kunnat drömma om den presenten. Lite märkligt ändå ,jag som är rallyförar dotter och allt. Enda gången jag visat lite intresse för min pappas motorsportbakgrund var nog när han blev mentor åt Mikael Persbrandt.
  Han ligger där fortfarande i min pappas mobil, en dag när jag behöver lite spänning tänker jag busringa!

  Fick du mersmak?

  Igår jobbade jag min sista dag...tack vare dig !
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Misstänkte det.. bra och strongt gjort! Heja heja. :)

   Jorå, vi ser fram emot att folkraca. Vi har inte varit där än. Du som är rallyförardotter och inte ens har testat? Då kanske jag får ta en tur till med dig dit. :)
   Så kan vi busringa Persbrandt ihop.

   Radera
 2. Åh, vad kul! Det är ju askul att köra fort! Och inte behöva bry sig om bucklor, bara köra på. Vet att det är många i E-tuna som gillar det.

  Ha så kul när det blir dags!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag veeet, visst är det! Men att trampa plattan i botten går ju inte i Stockholmsköerna. Så nu blir det äntligen av. :)
   kram!

   Radera
 3. Åh herre gud!
  Men om man slipper mecka med bilarna och bara köra så varför inte ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst, man behöver inte bry sig om bucklor och att folk ska bli arga när man kör in i dem. Det ska bli såå kul!
   kram Kat.

   Radera
 4. Radiobilar för vuxna liksom... kul grej ;-) Jag skulle gärna pröva själv för att kunna testa hur det skulle vara, om jag verkligen en vacker dag skulle försöka tränga en Merca av vägen med min Ford Ka *lol*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis. Som radiobilarna på Grönan men i större verkligare format. Klart du ska testa du med. :) Eller tränga ut mercan på stadens gator, men det kan bli så dyrt och kan vara lite olagligt. :)

   Radera