söndag 18 mars 2012

40 FINA ÅR

Idag blev jag 40. Och mer ödmjuk än igår. Jag har haft en av mina finaste dagar. En dag då de närmaste varit mig väldigt nära och de från förr varit mig nära via samtal, sms och facebook. Det går väl inte att begära något mer. Sen har jag fått så fina presenter, ojojoj. Allt från en Kitchen Aid från kära D och barnen, till en fantastisk väska, nespressomaskin, grytor, stekpannor, hemmagjorda koppar, någon applegrunka - AppleTV, I have no idea... pengar etc och fantastiska blommor med bud. Oj. Sen en till present från min härliga D som jag inte kan berätta om, förrän på tisdag, då min pappa fyller 70 år. Det är en liten hemlig önskan från min pappa (tror jag) och hans två döttrar och nu satan i gatan ska den bli sann, tack vare min D. OH, MY GOD, jag måste träna upp min lite sköra nacke lite snabbt, eller snarare, supersnabbt.

14 kommentarer:

 1. Så här så här i efterskott vill ju jag också gratulera dig till 40-fina år!
  Passar på att gratulera Ingemar Stenmark också som du delar din dag med.

  Klart att vi nu är nyfikna vad som blir den sista överraskningen- stark nacke ? fritt fall , bungyjump???eller vadå?

  Hursomhelst låter det som något mycket efterlängtat och något fint att få vara med att dela med sina närmsta.

  Stort GRATTIS igen till dig min fina bloggvän.
  April närmar sig och tack vare dig så ska jag börja ett nytt liv. Hoppas vi snart ses igen!

  Kram Carina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK snälla du. Jamen jag är så nyfiken så jag vet inte vad. Ditt nya liv. You go, säger jag utan att veta till vad... :-)
   Kram!

   Radera
 2. GRATTIS!! Och välkommen in på 40-sträckan:-) Här är gött att vara!
  Vilket härligt firande med två jubilarer i familjen. Är också nyfiken på vad den där presenten kan vara...

  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK! Jaha, så du är också över på den här sidan. Jag tror det blir väldigt bra, det känns så.
   Jo, kan berätta först på lördag om den andra presenten. Jag har ont i nacken vid blotta tanken på det hela, men kul ska det bli. :)

   Radera
 3. Oj, vilket firande. Jättegrattis och stor kram till dig! Välkommen in i 40-klubben - ännu mer ödmjuk kommer du att bli :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK! Ja jag tänker mig ödmjuk och kaxig på en och samma gång. Så ser jag framför mig min 40-sträcka. :)

   Radera
 4. Hej! 40! Sånt skall firas, grattis, grattis, grattis!

  Själv fyller jag 40 nästa år och har lite svårt att fatta att så är fallet. "within" känner jag mig som 24 (vilket gör att jag blir lite chockad när jag går förbi en spegel), kroppen är runt 62 (idag iaf) och tiden bara rusar, hoho jaja!

  Grattis igen och KUL att du hade en bra födelsedag.
  Hälsningar Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack tack. Då får jag välkomna dig in i klubben nästa år. Ja samma lika, speciellt vissa morgnar när man ser sig själv i spegeln och undrar vem det är som står där. De dagarna blir det krigsmålning i hopp om att se liite piggare ut. :)

   Radera
 5. Grattis i efterskott! Även om det inte var hos dej, så var jag på födelsedagskalas igår och hade jag vetat om din jämna dag hade jag druckit ett glas champagne extra ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar tackar. Synd att du inte visste innan så hade du kunnat sippa på ytterligare ett glas bubbel...hehe.... ;)

   Radera
 6. Wohooo, grattis! Hoppas du hade en fin födelsedag. Jag fyllde 40 för två år sedan, firade med en härlig fest och tycker det är rätt fint på den här sidan 40 också - välkommen hit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Jo det blir en större fest när värmen kommer, nu var det bara släkten på plats. Så du är också över på den sidan. Jag tycker också det känns bra, riktigt bra.

   Radera
 7. Stort grattis i efterskott! Vad roligt att bli så firad med. Säga vad man vill, födelsedagar betyder mindre ju äldre man blir, men det är så otroligt härligt att bli firad!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tacktack! :)
   Ja först tänkte jag äsch, jag bryr mig ju ändå inte särskilt, ska vi verkligen fira. Men så tog jag det omvända beslutet och det blev en makalöst fin dag. Kram till dig!

   Radera