måndag 5 mars 2012

SNART SÅ ...

Efter att ha fått smak av våren under helgen drömmer jag mig bort till en varm sommardag på altanen på framsidan som än så länge inte existerar.

 Snygga stolar från Ilva, 499 kr. 
 Långt bord behövs, detta är NORDEN från IKEA, 2 995 kr. 
 Sitta där och lyssna på Sommar med denna lilla radio, Roberts Radio, 1 990 kr.  

Sen får det gärna stå ett magnoliaträd intill där vi sitter och äter och dricker gott. Tror jag aldrig längtat så efter värmen. Imorgon bara -6. Det går framåt.

5 kommentarer:

 1. Lika bra att hålla drömmarna vid liv , så att man inte drabbas av den stora veligheten när man väl är framme vid målet ( nya altanerna!!) Innan allt är färdigt har du säkert mixat ihop ett antal snygga ute-grupper.

  Jag läste i ditt tidigare inlägg om den stora tröttheten som slår till för dig pga av ämnesomsättningen. Hoppas att ljuset och värmen snart hjälper dig att komma på fötter igen.

  Du ska veta att ditt mod , äntligen fick mig att ta tag i mitt liv och nu äntligen känner jag mig så lättad!

  Jag hoppas att vi snart får en ny vår att njuta av!

  Kram Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir alldeles tårögd, har jag inspirerat dig till att ta tag i något i ditt liv. Wow, vad jätteglad jag blir. Och visst gör det skillnad. Efteråt så tänkte jag att varför gjorde jag inte det här tidigare. Men det är ju så med det mesta, att var sak har sin tid och ibland tar det extra lång tid.

   Tröttheten ja. Jag hoppas mer på tabletterna...haha.. :)
   kram!

   Radera
 2. Ja tack till Magnoliaträd!! Har du ditt underlägg på väggen redan?! Kanske du var först. Någon har varit och spanat utanför, helt glasklart! Dags att överlägga mörkläggningsgardin... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe... ja någon har stått utanför och snott idén. Men inte är den min faktiskt, har själv snott idén från syrran min. :)

   Radera
  2. Ha ha ! Och jag som tänkte just på dig när jag såg Annas inlägg om underlägget på väggen!

   Radera