måndag 7 maj 2012

STEGTÄVLING DAG 1

Idag startar jobbets stegtävling. Jag hörde mig för med en kollega som sade att hon under förra stegtävlingen kom upp i runt 17-19 000 steg per dag. Man skulle kunna känna sig i underläge redan från start. Nåväl. Jag satte räknaren på dottern när jag kom hem och bad henne springa ett tag. Skoja. Men hon och jag tog en promenad nu på kvällskvisten, solen på väg ned och vi till och med sprang en bit.

Dag 1: 5 533 steg.

6 kommentarer:

 1. Inte så dumt det där med stegräknare och tävlingar som sporrar. Oftast blir man så förvånad över hur många steg man faktiskt tar under en dag, utan att ge sig ut och kuta eller tokgå i trappor med flit för att få upp antalet.

  Lycka till, bra resultat första dagen tycker jag och vilken härlig omgivning att promenixa i!

  Måndagskram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det bra med stegtävlingar, kollegorna springer hejvilt i korridorerna och viftar med papper för att få upp stegen. Vi har ett gäng proffs-löpare på jobbet och det är ju nästan fusk! Va, som springer två mil under lunchrasten. Vi soffpotatisar har ju inte en chans.
   Men man triggas igång och det är ju det som är tanken.
   Skön måndagskväll, det som är kvar. :)

   Radera
 2. Funderar på att smyga dit en på min sambo. Fem varv runt jorden skulle inte vara omöjligt för honom att komma upp i på en vecka!

  Keep on walking friend!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men gör det. Spännande. Eller ångestframkallade. Du får tänka efter.
   Vad gör han nu på den här sidan av året när ingen is finns? Är du löparänka nu?

   Radera
 3. Haha! Du borde verkligen sätta räknar´n på dottern =)

  Hoppas du vinner stegtävlingen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skrattar hysteriskt. Vinna! Mina kollegor är så sjukt sportiga. Vår receptionist vann förra omgången. Vi har fler soffpotatisar men inte ställde de upp heller, typiskt. Jag ska göra mitt allra allra bästa för att inte hamna sist. :)

   Radera