fredag 25 maj 2012

28 GRADER I STOCKHOLM!

Vilka läckra smycken i sommarens härliga färger. 125 kr styck för ringarna och halsbandet 228 kr, från Etsy.

Nu kan jag snart visa bilder på ett 32 kvm stort trädäck. Idag kom en jättekran och lyfte över brädorna så imorrn blir det att skruva och skruva. Och förhoppningsvis blir det som jag önskat, dvs en kopp kaffe på altanen på söndag morgon. Visst ska det bli sol hela helgen? Hoppas jag.

4 kommentarer:

 1. Snyyygga smycken!
  Wow, altan på gång, härligt! Klar redan på söndag, wow igen :) Önskar dig verkligen en skön kaffestund i solen!
  Och du, öfverklassgeneratorn... Den fick mig att känna mig väldigt nöjd med medelklass och tråkigt dubbelnamn. I försök ett fick jag namnet Pippan, i försök två blev det Muffsan. Sen räckte det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de! På solkyssta händer. :)

   Ja han är sjukt snabb min karl vad jag har förstått bland grannkarlarna. Han e ju datanisse, inte byggnisse, tydligen kan han både ock. Jag började att fundera, vad har jag då som jag är bra på förutom formgivning...host... tänker fortfarande.

   Ja öfverklass.. jag Pippan lever med Bubbel och barnen Noppe och mamma.
   Fin fredagskväll!

   Radera
 2. Ha ha samma pastelliga smycken ligger i min dator och väntar på ett inlägg!
  Spännande att få se den färdiga altanen . Kan tänka mig att du trivs nu i värmen! Jag flydde Stockholm och stack till Nämdö och myggen istället.

  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å då får vi se dem igen, vackra var de.

   Så du drog ut till skärgården, lyllolyllo!! Och så kommer myggen som ett brev på posten, isch, och flugor och getingar, humlor, fjärilar, skalbaggar, nyckelpigor, myror, usch jag har jämt att göra sommartid. Att hålla mig borta från dem.
   Finfin fredagskväll där ute.
   kram k

   Radera