fredag 30 december 2011

Gott Nytt!

Hej igen. Åter igen en paus. Välbehövlig sådan. Julhelgen har varit så härlig så härlig. Min mor och far firade julen med oss här hemma tillsammans med söstra mi och hennes underbara familj. De har bott här i nästan en vecka och vi har mest spelat oss svettiga på rundpingis och sen har vi gått långa promenader med syrrans hund Bruno. En lagotto. Som inte, med sin inbyggda tryffelsniffarkompetens, sniffar fram några exklusiva tryfflar. No no. Här sniffas det fram svettiga strumpor som sedan äts upp till ägarnas förtret. Men som det verkar är det ok i tarmarna och en grönrandig strumpa kommer bajsas ut i Eskilstunas omnejder any day now.

Billigt vs dyrt. Greta/HM. HM/Mille Notti.
Visst är HM:s nya klänning väldigt lik en Greta? ”Något” billigare än Gretan och måste klämmas på.
 Grön HM  till vänster. Skoja!  Grön Greta , 3 495 kr.  Dovblå klänning  från HM, 249 kr. HM har även fina sängkläder i vårkatalogen som känns prisvärda och ganska exakt det jag letar efter. Sen kan man ju betala lite mer för liknande och med bättre kvalité hos Länna. Jag testkör på HM.
Överst  påslakan med svart smal kant , 299 kr, HM.  Örngott med bred svart kant , 149 kr, HM. Nederst från Mille Notti ,
1 395 kr, Länna Möbler.

Imorrn firas nyåret in i en annan förort hos professorn med familj. De är vegetarianer så jag ser fram emot middagen. Professorn himself lagar sjukt god mat så det lär bli spännande. Vi säger professorn, det är ju egentligen Micke för oss, men han har faktiskt gått och blivit professor. Så då så. (Tillägg. Vi har larm och närvarande grannar om tjyvar läser...)

 Gott Nytt Out There! 

6 kommentarer:

 1. Hmmm ibland blir man förvånad. Klänningen absolut värt ett prov. Om man inte helt har snöat in sig på grönt då. Lakan är jag mer skeptisk mot. BIlliga tenderar att vara hårda. Måste definitivt klämmas på innan köp ;-)

  SvaraRadera
 2. Vilket snyggt inlägg!

  Det låter som en underbar julvecka som har passerat för dig och de dina. Låt hunden ta med "skiten" tillbaka till E-tuna bara :-)

  Hoppas nyåret blir fint och roligt. Berätta gärna vad som bjuds på en vegetarisk nyårsmiddag sen!

  Kram & Gott nytt år!

  SvaraRadera
 3. Trevlig liten hund det där... I går stod jag och klämde på HM kuddarna , helt ok i kvalitet.

  Spännande tycker jag med om den vegetariska nyårsmaten. Gärna en rapport.

  Jag hoppas vi snart ses igen. Behöver skratta av mig och skvallra om livets upp och ner tillvaro SNART !!!

  Stor nyårskram till dig !

  SvaraRadera
 4. Tycker HM har bra kvalitet på lakan. La just ett nytt från dem i min dotters sång och slogs av det. Blå klänningen kan jag också tänka mig!

  Ha ett härligt, grönt nyårsfirande och gott nytt år! Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Hej fina ni. Tack för nyårshälsningar och hoppas att ni själva hade ett härligt nyår.

  Jo Lotta och Carina, middagen igår var inte alls vegetarisk, det var en fyra-rätters med bland annat lax och till huvudrätt torsk med inlagda grönsaker, palsternackspuré, hasselbackspotatis och en massa gott.
  Vi lekte "halv åtta hos mig" och jag gav dem 9.5 poäng. :)

  kram Katarina

  SvaraRadera