måndag 30 januari 2012

En kylig sommardag

Hittade en bild från i somras, barnen och jag står vid Nyhavn, Köpenhamn. Det är bubbla känslor jag har när jag tittar på bilden. Vi är på väg hem efter en härlig vecka i Danmark och dagen innan hade det spöregnat men nu var det uppehåll och folk var sådär somrigt glada. Och lyckligt ovetandes om det ofattbara som samtidigt pågick i Norge. Den kvällen och natten kunde jag inte sluta gråta. Hur en person kan göra så mycket skada. Jag har fortfarande svårt att ta in det.


IKEA gör oftast det mesta rätt, men med de nya färgerna på poppis-stolen Vågö tycker jag inte att de har lyckats i år. Den kommer ut i gult och cerise. (Som i och för sig kan fungera som ett häftigt utropstecken, men inte i min miniträdgård, den behöver vara enhetlig tror jag). 
Tänk er Vågö i någon smutsig pastellfärg som är så inne just nu eller varför inte glädjechocka oss med Vågö i koppar och mässing? Wow.

3 kommentarer:

 1. Å andra sidan kan jag tycka att de lyckas pricka in trenden med accentfärger som riktiga utropstecken. Inget som kommer att synas på vår altan iofs, men ändå :)

  SvaraRadera
 2. Hej Weronica! Ja precis, vi får hoppas att de fortsätter producera den och får fram nya färger nästa säsong. Såg du den gröna, jag vet inte vilket år den var ifrån, men den var väldigt fin.
  katarina

  SvaraRadera
 3. Jag blir glad av den gula, men å andra sidan tänker jag också "not in my backyard...". Så frågan är hur mycket den säljer. Då tror jag mer på den knallgula billyhyllan som säljs i vår.

  SvaraRadera