torsdag 11 oktober 2012

ÄTA INNE

Jag har ätit lunch ute varje dag i flera år nu. Visst, det är jättetrevligt att umgås och snacka annat än jobb ute på restaurang. Men nu har jag börjat powerwalka på luncherna och tar därför med mig en matlåda för att snabbt få i mig mat efter PW:en. Jag kör med IKEAs vit/vinröda plastmatlåda. Nu tänkte jag hotta upp min lunch genom att köpa denna från Moderna. Finns kanske på andra ställen också, men då kan man passa på att se en utställning samtidigt. Rostfria lådan kostar 285 kronor.

6 kommentarer:

 1. Tack för tips! Både på att PW:a på lunchen och på låddorna! Min käre make käkar ju matlåda varje dag med det som blir över från min matlagning och gissa vilka lådor vi har ;-)

  Fast jag har köpt de där Frozzy Pack till honom också, med lock som man fryser in så att maten håller sig kall länge. Men han gillar inte riktigt dem... Och så vill han iofs kunna ställa in lådan direkt i micron och då brukar det inte gå så bra med rostfritt. Men vad sjutton han får väl sleva upp maten på en tallrik först då!

  Väldigt, väldigt snygga är de i alla fall!

  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Tjusiga lådor! Skulle nog kännas lite lyxigare med uppvärmd spagetti med köttfärssås från den ;-)

  SvaraRadera
 3. Fina de där! ...och härligt att powerwalka på lunchen:)

  SvaraRadera
 4. Supersnygg! Enda nackdelen är väl att man inte kan värma den i micron...

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt fina matlådor - precis vad jag letar efter! :) Dom verkar inte finnas kvar på Moderna, i alla fall inte nätshoppen. Vet du vad dom heter, så att jag kan försöka hitta dom någon annanstans...

  SvaraRadera
 6. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

  SvaraRadera