tisdag 10 juli 2012

SOMMAREN RULLAR PÅ

Kusinfamiljen har åkt hem efter att ha stannat några dagar efter sonens 7-års kalas. Alltid lika tomt när de har åkt. Barnen är mer som syskon och gråter oftast när det är dags att säga hejdå och sen sprider sig saknaden i hela kroppen när vi inte längre ser den vinkande bilen. Men snart ses vi på flyget till Spanien där vi får en hel vecka tillsammans. 

Sonen har som sagt fyllt 7 år och blev glad. Ett gigantiskt paket innehöll en fyrhjuling. Som bara kommer upp i 4 km/h så han puttrar glatt runt här i området. Kalaset vara bara för släkten, kompiskalas ska vi försöka få till i augusti när alla har kommit hem. Överst sitter sonen med morfar och intill står Stig och gammelmormor och sjunger för sonen. Observera de rutiga skjortorna. :) Längre ner kan man se att altanen står klar, yey! Fantastiskt skönt att få ett rum till, utomhus, nu under sommaren. Sen ska gräsmattan fiffas eller ny rullas ut.
I förrgår drog vi hela gänget till Grönan, det hade varit smällhett hela dagen så vi åkte dit lite senare runt 16-tiden. Åkband på. Vi har hittat fram till vinst-varje-gång hjulet så med oss hem hade vi två ganska stora nallar. Kul att få med sig något hem efter ...host...antal hundralappar på olika chokladhjul.
Imorrn, beroende på vädret, börjar operation källarvåning. Vitt, vitt, vitt, istället för en risig gul-beige tapet som aldrig någonsin sett sina bästa dagar.

6 kommentarer:

 1. Najs! Både kalaset och däcket. Vad fint det ser ut! Gillar speciellt rundningen där i hörnet!

  Härligt när man kan umgås så med närmaste familjen och trivas så bra att man blir ledsen när man skiljs åt. Det är ju positivt i sig :-)

  Låter härligt med Spanien hörrö!

  Kram från Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja svängen blev pricken över i:et, riktigt fin. Jo nu längtar jag bort till lite mer värme efter att ha suttit på stranden och skakat tänder idag. Men så är jag ju för det mesta kall rakt igenom, året runt.
   Grattis till lägenhetsförsäljningen, vad skönt!
   Ni ser ut att ha det härligt ute på landet, vilka spett, vilken pesto, ålala. Den peston blir det här hemma nu i dagarna.
   Kramkram och ha en finfin semester!

   Radera
 2. Men vilken lycka i sonens blick! Har själv söner som hela tiden vill ha något större o värre med tiden. Nu får de arbeta ihop till sina vrålåk själva!

  Kul att se trädgården och sen kanske resultatet i källaren. Skaffa du också Instagram vettja så att vi kan heja till varandra lite oftare!

  Trevlig resa till solen och värmen önskar jag dig .

  Kram Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jorusatt..nu bidde jag med instagram. Vad heter du? Har letat och letat, skridskoänkan, glada dagar, carina... Såg en halvnäck Carina med jättebomber i fokus och tänkte att nä, det är nog inte "min" Carina det. :)
   Skön fortsatt sommar till dig och familjen!

   Radera
 3. Den där fyrhjulingen - herrejösses vilken bra present! Och altanen blev ju toppen, kul! Låter som ni också håller på och fixar hemma, vi lever i ett halvkaos just nu men barnen verkar tycka det är toppen att åka på madrasser i trappan : ) Roligt med Spanien, ha det så skönt!
  Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Malin! Jo fyrhjulingen blev poppis i flera kvarter. :) Det vi kanske skulle ha läst innan var att åktiden är på ynka 40 minuter därefter ska den laddas i hela 10 timmar. Inte lätt för 7-åringen och kvarterets ungar att vänta så länge. Sonen kan snart stava till tålamod. :)

   Så ni fixar och donar ni hemma också? Vi kom så långt att vi tog fram en stor mackapär som ska sprutmåla väggarna i källaren, men sen kom solen och den går före källaren :)
   Fortsatt fin sommar!

   Radera