torsdag 11 oktober 2012

ÄTA INNE

Jag har ätit lunch ute varje dag i flera år nu. Visst, det är jättetrevligt att umgås och snacka annat än jobb ute på restaurang. Men nu har jag börjat powerwalka på luncherna och tar därför med mig en matlåda för att snabbt få i mig mat efter PW:en. Jag kör med IKEAs vit/vinröda plastmatlåda. Nu tänkte jag hotta upp min lunch genom att köpa denna från Moderna. Finns kanske på andra ställen också, men då kan man passa på att se en utställning samtidigt. Rostfria lådan kostar 285 kronor.

onsdag 10 oktober 2012

HEMBAKAT

Den här stämpeln från Åhléns ska jag köpa till min D som gärna bakar kakor. 99 kronor. Varje kaka blir "godkänd".

Randigt är ju så snyggt i sovrum. Detta bädddset från Åhléns, 299 kronor skulle sitta som en smäck i vårt sovrum. Som vi ännu inte hittat rätt tapet till. Inte randigt dock, jag vill ha något crazy/coolt/annorlunda.

tisdag 9 oktober 2012

NYTT TILL KÖK

Vi behöver lägga in nytt golv i köket och Arundel från Byggfabriken funderar jag på, så snyggo. Sedan kan taklampan Luzette väldigt gärna få hänga ovanför klinkergolvet, även den från samma affär.



Annars så rullar livet på, tack och lov. Helgen spenderades i Eskilstuna med hela familjen då syster och systerdotter fyllt år och firades. Till syrran köpte jag ett starta-upp-kit med bareMinerals som vi testade i söndags och sen gled omkring och glowade. Det stod på paketet att man skulle göra det och ja, det stämde faktiskt. Nu vill jag glowa varje dag så jag måste skaffa ett kit till mig själv. Som det är nu så har jag no glow.

onsdag 3 oktober 2012

FIN KONST

Länge sen. Ska försöka dra igång med bloggeriet igen, jag har inte haft vare sig tid eller någon inspiration. Men nu så.

Idag anlitade jag illustratören Emma Hanquist för en illustration till jobbets tidning. Gick som vanligt in på agenturens webb och hittade den här gången fram till en shop. Med en massa godsaker som gärna får hamna på mina väggar.