onsdag 18 juli 2012

PYSSELRUM

Jag letar tapeter till vårt blivande pysselrum. Där pusslet och symaskinen kan stå framme och inspirationen ska flöda. Min vision är tre olika slags tapeter i samma färgskala, en tapet för varje vägg, med den fjärde väggen i heltäckande färg.

Sedan ska hyllor upp, i mitten av rummet ska ett avlångt bord stå med tre stolar på vardera sida.

Det kommer att gå i blått eller i grönt, är min känsla just nu. Kan dock komma att ändras. :)

söndag 15 juli 2012

SCARY...

:-)

MOT SKÄRGÅRDEN

Sitter och planerar morgondagens utflykt till det yttersta havsbandet. Vädret ska vara hyfsat fint enligt vädersidorna. Låt oss hoppas på det, vill inte sitta och guppa på höga vågor i x antal timmar. Håller mina tummar för fint väder.

torsdag 12 juli 2012

JAG ÄR MED INSTAGRAM

... och heter Kia_live. Skaffa du med och berätta gärna vad du heter. Tack för spark i baken Carina. (Har letat efter dig, vad heter du på Instagram?)

tisdag 10 juli 2012

SOMMAREN RULLAR PÅ

Kusinfamiljen har åkt hem efter att ha stannat några dagar efter sonens 7-års kalas. Alltid lika tomt när de har åkt. Barnen är mer som syskon och gråter oftast när det är dags att säga hejdå och sen sprider sig saknaden i hela kroppen när vi inte längre ser den vinkande bilen. Men snart ses vi på flyget till Spanien där vi får en hel vecka tillsammans. 

Sonen har som sagt fyllt 7 år och blev glad. Ett gigantiskt paket innehöll en fyrhjuling. Som bara kommer upp i 4 km/h så han puttrar glatt runt här i området. Kalaset vara bara för släkten, kompiskalas ska vi försöka få till i augusti när alla har kommit hem. Överst sitter sonen med morfar och intill står Stig och gammelmormor och sjunger för sonen. Observera de rutiga skjortorna. :) Längre ner kan man se att altanen står klar, yey! Fantastiskt skönt att få ett rum till, utomhus, nu under sommaren. Sen ska gräsmattan fiffas eller ny rullas ut.
I förrgår drog vi hela gänget till Grönan, det hade varit smällhett hela dagen så vi åkte dit lite senare runt 16-tiden. Åkband på. Vi har hittat fram till vinst-varje-gång hjulet så med oss hem hade vi två ganska stora nallar. Kul att få med sig något hem efter ...host...antal hundralappar på olika chokladhjul.
Imorrn, beroende på vädret, börjar operation källarvåning. Vitt, vitt, vitt, istället för en risig gul-beige tapet som aldrig någonsin sett sina bästa dagar.